SAKSAA KÄVELLEN

Iloisen perhetapahtuman johdosta saksan ryhmät tauolla.

Saksaa kävellen -ryhmät tekevät kieltenoopiskelusta vauhdikasta ja vetreää. Kun uutta asiaa opiskellessa liikkuu samalla, niin oppiminen tapahtuu monellla ihmisellä sujuvammin. Näillä kielikursseilla kielioppikaan ei ole kuivaa, vaan solahtaa mieleen askelten tahdissa. Tule kokeilemaan kuntoilun ja uuden taidon opettelun yhdistämistä. Valitse itsellesi sopivin erilaisista saksan kielen ryhmistämme. 

Kielten opiskelu YOU:n kieliryhmissä tarjoaa mahdollisuuden opiskella pienryhmissä, mutta ilman jännitystä, jota muiden edessä esiintyminen saattaa monelle meistä aiheuttaa. YOU:n lenkeillä ryhmän jäsenet ovat vetäjään ja muihin ryhmän jäseniin ryhmäpuhelun kautta yhteyksissä  ja mukana voi  olla halutessaan vaikka anonyyminä. 

Tukea työuupumukseen

Valitse alapuolelta itsellesi  sopivin ryhmä. Klikkaamalla ryhmän nimeä pääset ryhmän tarkempiin tietoihin ja ilmoittautumislomakkeelle. Huomaathan, että kaikki ryhmämme kokoontuvat vähintään 4 kertaa. 

Saksaa kävellen -ryhmät

Saksan ääntämiskurssit

Estääkö saksan ääntämisen ujostelu saksankieliseen keskusteluun osallistumista? Kurssilla harjoitellaan esim. usein vaikeuksia tuottavia ich- ja ach-äänteitä kuten myös sch- ja r-äännettä ja d/t-äänteiden toisistaan erottamista. Opiskelu tapahtuu ääntämiseen hyvin perehtyneen opettajan johdolla.

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumat.

Lomasaksaa

Suunnitteletko lomaa Saksaan, Itävaltaan tai Sveitsiin ja haluaisit kerrata saksan kieltä tai oppia saksan perusasioita ja fraaseja, joita tarvitset esim. ravintoloissa ja kaupassa asioidessasi? Kurssin tavoitteena on, että opiskelija sen suoritettuaan selviää käytännön kommunikointitilanteissa saksankielisessä maassa perusasioissa. Kurssi ei vaadi aiempaa saksan kielen taitoa.

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumat.

Työelämän saksaa

Tarvitsetko saksan kieltä työelämässä, oletko lähdössä töihin saksankieliseen maahan tai tarvitsetko apua töiden hakemiseen Saksasta? Kurssilla opiskellaan työelämässä tarvittavaa sanastoa ja/tai hakemuksissa tarvittavaa sanastoa ja mahdollisia opiskelijoiden toivomia saksan rakenteita.

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumat.

Saksan kielioppikurssi 1

Kurssin sisältö: substantiivit,  epämääräinen ja määräinen artikkeli, sijamuodot (nominatiivi, akkusatiivi, datiivi), adjektiivin heikko ja vahva taivutus, akkusatiivi- ja datiiviprepositiot.

Kurssilla opiskellaan edellä mainittuja kielioppiasioita käytännönläheisten ja selkeiden esimerkkien avulla. Kurssi vastaa eurooppalaisen taitotasoasteikon tasoa A2 ja soveltuu näin ollen opiskelijoille, jotka ovat jo opiskelleet saksaa alkeis- ja/tai alkeisjatkotasolla (A1). Kurssin jälkeen voi jatkaa kielioppikurssi 2:lla.

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumat.

Saksan kielioppikurssi 2

Kurssin sisältö: verbit (preesens, perfekti, passiivi, apuverbit/modaaliverbit), sivulauseet, sanajärjestys (verbin paikka lauseessa).

Kurssilla opiskellaan edellä mainittuja kielioppiasioita käytännönläheisten ja selkeiden esimerkkien avulla. Kurssi vastaa eurooppalaisen taitotasoasteikon tasoa A2 ja soveltuu näin ollen opiskelijoille, jotka ovat jo opiskelleet saksaa alkeis- ja/tai alkeisjatkotasolla (A1). Kurssi soveltuu hyvin Saksan kielioppikurssi 1:n jälkeen.

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumat.

Saksan intensiivikurssi

Kurssi soveltuu esim. saksankieliseen maahan vaihtoon tai töihin lähtijälle, joka haluaa kerrata kieltä tavoitteellisesti ja tehokkaasti lyhyessä ajassa. Suositeltava lähtötaso on A1 tai A2. Kurssilla perehdytään kielioppiin, käytännön asioiden hoidossa tarvittavaan sanastoon sekä puhumiseen.

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumat.

Saksan preppauskurssi

Kurssilla kerrataan tai käydään selkeästi läpi uusia saksan rakenteita ja opiskelijoiden toiveiden mukaisia kielioppiasioita sekä harjoitellaan puhumista. Kurssi soveltuu esim. seuraaviin kielikokeisiin valmistautumiseen: Goethe-Institut, TestDaf, DSH. 

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumat.
Image