Ladataan Tapahtumat

Yhdessä uuteen päivään -lenkit yrittäjille syyskuu 2

Maanantaisin viikoilla 36-39 yhteensä 4 kertaa

klo 06:10 – 06:50

Vetäjä: Katariina Sampinen

Hinta: ILMAINEN

Ryhmän kuvaus

Uuden päivän starttaaminen pienellä reippailulla tekee todella hyvää. Reilun puolen tunnin happihyppely herättää aamu-unisimmankin ja antaa uskomattomasti energiaa alkavaan päivään. Samalla pääset vaihtamaan ajatuksia kollegoiden kanssa.

Ryhmät kokoontuvat ryhmäpuhelun kautta, joten ei ole väliä, missä milloinkin olet ja halutessasi voit osallistua myös anonyyminä.

Vetäjä tuo mukaan joka lenkille myös lyhyen harjoitteen joko mielen tai kehon hyvinvointia edistämään.

 

Näin ryhmä toimii: 

  • Osallistujien asuinpaikalla ei ole mitään väliä, koska ryhmät kokoontuvat ryhmäpuheluiden kautta keskustellen. Jokainen voi siis liittyä mukaan ihan omalta kotioveltaan.
  • Osallistuja voi osallistua ryhmiin vaikka täysin anonyyminä; puhelinnumero ja postiosoite tarvitaan ainoastaan vetäjän tietoon.
  • Osallistuja tarvitsee vain puhelimen ja siihen liitettävät kuulokkeet mikrofonilla. Tähän tarkoitukseen sopivat puhelimen mukana tulleet korvanapit. Me toimitamme postin kautta mikrofonille tuulisuojan.
  • Ryhmän vetäjä soittaa aina lenkin aluksi osallistujat mukaan eli osallistujan tarvitsee ainoastaan olla valmiina lähtemään ulos ja vastata normaaliin puheluun.
  • Osallistujan kuntotasolla ei ole merkitystä. Jokainen liikkuu omalla tavallaan ja vauhdillaan niin, että pystyy kuitenkin samalla keskustelemaan.

Osio: Yhteiset kokemukset

Lenkkiryhmä: Yrittäjät

YOU_nelio_vihrea

Ilmoittaudu ryhmään!

Anna puhelinnumero, jolla osallistut lenkkeihin. Numero ei näy muille ryhmään osallistuville.
Laskun ja ohjeistusta lähetämme tähän osoitteeseen.
Osoitteen tarvitsemme tuulisuojien toimittamista varten.
Tämä voi olla oma etunimesi, lempinimesi tai nimimerkki