fbpx
Ladataan Tapahtumat

Tukea työuupumukseen helmikuu 3

Sunnuntaisin viikoilla 5-8 yhteensä 4 kertaa

klo 17:00 – 17:45

Vetäjä: Katariina Sampinen

Hinta: 59€ (sis.alve 24%)

Ryhmän kuvaus

Tukea työuupumukseen -lenkit tarjoavat  vertaistuen kautta voimavaroja selvitä työuupumuksesta. Ryhmässä pääset keskustelemaan anonyymisti itseäsi painavista asioista ja vaihtamaan ajatuksia samassa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmän vetäjänä toimii työuupuneen huoltaja Katariina Sampinen, joka tuo ryhmään paitsi kokemusperäistä, niin myös opiskeltua tietoa työuupumuksesta. Lenkeillä keskustellaan osallistujien toivomista aiheista, päivittäisistä kuulumisista, pohditaan ja keskustellaan yhdessä vetäjän ryhmään tuomista aiheista ja tehdään ohjattuja harjoitteita, jotka helpottavat oloa, herättävät ajatuksia ja auttavat työstämään vaikeita asioita.

 

Näin ryhmä toimii: 

  • Osallistujien asuinpaikalla ei ole mitään väliä, koska ryhmät kokoontuvat ryhmäpuheluiden kautta keskustellen. Jokainen voi siis liittyä mukaan ihan omalta kotioveltaan.
  • Osallistuja voi osallistua ryhmiin vaikka täysin anonyyminä; puhelinnumero ja postiosoite tarvitaan ainoastaan vetäjän tietoon.
  • Osallistuja tarvitsee vain puhelimen ja siihen liitettävät kuulokkeet mikrofonilla. Tähän tarkoitukseen sopivat puhelimen mukana tulleet korvanapit. Me toimitamme postin kautta mikrofonille tuulisuojan.
  • Ryhmän vetäjä soittaa aina lenkin aluksi osallistujat mukaan eli osallistujan tarvitsee ainoastaan olla valmiina lähtemään ulos ja vastata normaaliin puheluun.
  • Osallistujan kuntotasolla ei ole merkitystä. Jokainen liikkuu omalla tavallaan ja vauhdillaan niin, että pystyy kuitenkin samalla keskustelemaan.

Osio: Yhteiset kokemukset

Lenkkiryhmä: Tukea työuupumukseen

YOU_nelio_vihrea

Ilmoittaudu ryhmään!

Anna puhelinnumero, jolla osallistut lenkkeihin. Numero ei näy muille ryhmään osallistuville.
Laskun ja ohjeistusta lähetämme tähän osoitteeseen.
Osoitteen tarvitsemme tuulisuojien toimittamista varten.
Tämä voi olla oma etunimesi, lempinimesi tai nimimerkki