fbpx
Ladataan Tapahtumat

Hyvinvointia luonnosta helmikuu 1

Maanantaisin viikoille 5-8 yhteensä 4 kertaa

klo 16:00 – 16:45

Vetäjä: Katariina Sampinen

Hinta: 59€ (sis.alv 24%)

Ryhmän kuvaus

Hyvinvointia luonnosta  -lenkeillä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia luonnon ja ympäristön tuomista hyvinvointivaikutuksista ihmiseen. Vetäjä ohjaa lenkeillä greenfulness-harjoituksia ja jakaa tietoa luonnon hyvää tekevistä vaikutuksista.

Näin ryhmä toimii: 

  • Osallistujien asuinpaikalla ei ole mitään väliä, koska ryhmät kokoontuvat ryhmäpuheluiden kautta keskustellen. Jokainen voi siis liittyä mukaan ihan omalta kotioveltaan.
  • Osallistuja voi osallistua ryhmiin vaikka täysin anonyyminä; puhelinnumero ja postiosoite tarvitaan ainoastaan vetäjän tietoon.
  • Osallistuja tarvitsee vain puhelimen ja siihen liitettävät kuulokkeet mikrofonilla. Tähän tarkoitukseen sopivat puhelimen mukana tulleet korvanapit. Me toimitamme postin kautta mikrofonille tuulisuojan.
  • Ryhmän vetäjä soittaa aina lenkin aluksi osallistujat mukaan eli osallistujan tarvitsee ainoastaan olla valmiina lähtemään ulos ja vastata normaaliin puheluun.
  • Osallistujan kuntotasolla ei ole merkitystä. Jokainen liikkuu omalla tavallaan ja vauhdillaan niin, että pystyy kuitenkin samalla keskustelemaan.

Osio: Mielen ja kehon kuntoilu

Lenkkiryhmä: Hyvinvointia luonnosta

YOU_nelio_lila

Ilmoittaudu ryhmään!

Anna puhelinnumero, jolla osallistut lenkkeihin. Numero ei näy muille ryhmään osallistuville.
Laskun ja ohjeistusta lähetämme tähän osoitteeseen.
Osoitteen tarvitsemme tuulisuojien toimittamista varten.
Tämä voi olla oma etunimesi, lempinimesi tai nimimerkki