Ladataan Tapahtumat

Englantia kävellen kesäkuu 2

Maanantaisin ja keskiviikkoisin viikoilla 23-26 yhteensä 8 kertaa

klo 17:45 – 18:30

Vetäjä: Emiel Riiko

Hinta: 89€ (sis. alv 24%)

Ryhmän kuvaus

Haluaisitko keskustella sujuvammin englanniksi? Tällä kurssilla harjoitellaan small-talkia ja fraaseja arkeen, työelämään, harrastuksiin ja kulttuuriin littyvien aiheiden parissa. Oliko se “concentrate on” vai “to”? Kuinka kertoa matkahaaveista tai harrastuksessa onnistumisesta englanniksi? Kurssin opettaja antaa ehdotuksia sanavaraston ehtyessä, mutta pääasia tällä kurssilla on muistella ja vaivata päätä matalalla kynnyksellä.

 

Näin ryhmä toimii: 

  • Osallistujien asuinpaikalla ei ole mitään väliä, koska ryhmät kokoontuvat ryhmäpuheluiden kautta keskustellen. Jokainen voi siis liittyä mukaan ihan omalta kotioveltaan.
  • Osallistuja voi osallistua ryhmiin vaikka täysin anonyyminä; puhelinnumero ja postiosoite tarvitaan ainoastaan vetäjän tietoon.
  • Osallistuja tarvitsee vain puhelimen ja siihen liitettävät kuulokkeet mikrofonilla. Tähän tarkoitukseen sopivat puhelimen mukana tulleet korvanapit. Me toimitamme postin kautta mikrofonille tuulisuojan.
  • Ryhmän vetäjä soittaa aina lenkin aluksi osallistujat mukaan eli osallistujan tarvitsee ainoastaan olla valmiina lähtemään ulos ja vastata normaaliin puheluun.
  • Osallistujan kuntotasolla ei ole merkitystä. Jokainen liikkuu omalla tavallaan ja vauhdillaan niin, että pystyy kuitenkin samalla keskustelemaan.

 

Osio: Mielen ja kehon kuntoilu

Lenkkiryhmä: Englantia kävellen

YOU_nelio_lila

Ilmoittaudu ryhmään!

Anna puhelinnumero, jolla osallistut lenkkeihin. Numero ei näy muille ryhmään osallistuville.
Laskun ja ohjeistusta lähetämme tähän osoitteeseen.
Osoitteen tarvitsemme tuulisuojien toimittamista varten.
Tämä voi olla oma etunimesi, lempinimesi tai nimimerkki