RUOTSIA KÄVELLEN

Ruotsia kävellen -ryhmät tekevät kieltenoopiskelusta vauhdikasta ja vetreää. Kun uutta asiaa opiskellessa liikkuu samalla, niin oppiminen tapahtuu monellla ihmisellä sujuvammin.  Tule kokeilemaan kuntoilun ja uuden taidon opettelun yhdistämistä. 

Kielten opiskelu YOU:n kieliryhmissä tarjoaa mahdollisuuden opiskella pienryhmissä, mutta ilman jännitystä, jota muiden edessä esiintyminen saattaa monelle meistä aiheuttaa. YOU:n lenkeillä ryhmän jäsenet ovat vetäjään ja muihin ryhmän jäseniin ryhmäpuhelun kautta yhteyksissä  ja mukana voi  olla halutessaan vaikka anonyyminä. 

Tukea työuupumukseen

Valitse alapuolelta itsellesi  sopivin ryhmä. Klikkaamalla ryhmän nimeä pääset ryhmän tarkempiin tietoihin ja ilmoittautumislomakkeelle. Huomaathan, että kaikki ryhmämme kokoontuvat vähintään 4 kertaa. 

Ruotsia kävellen -ryhmät

Ruotsin keskustelukurssi

Tässä etälenkkeilyryhmässä keskustelemme arkipäivän asioista ruotsiksi, jotta kynnys kielen puhumiseen esimerkiksi työssä madaltuisi.  Ryhmän tavoite on palauttaa mieliin ruotsin kieltä ja kasvattaa aktiivista sanavarastoa. Ruotsia kävellen ryhmässä saat  rohkeutta ja tottumusta ruotsin puhumiseen. Tämä ryhmä on sinulle, jos koet hyödyllisemmäksi saada itsesi ymmärretyksi ruotsin kielellä, kuin että puhut kieliopillisesti virheetöntä kieltä. 

Keskustelun aiheisiin liittyvää sanastoa ja lausemalleja toimitetaan osallistujille sähköpostitse. 

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumat.
Image