Palveluehdot

YHDESSÄ OVESTA ULOS OY:N PALVELUEHDOT 6.11.2019

 

 1. Sopimuksen syntyminen:

Sopimus ryhmään osallistumisesta asiakkaan ja Yhdessä Ovesta Ulos Oy:n välille syntyy kun asiakas ostaa ryhmään osallistumisen ilmoittautumalla ryhmään Yhdessä Ovesta Ulos Oy:n verkkosivulla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta tai sähköpostitse, jolloin asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot. Ryhmällä näissä toimitusehdoissa tarkoitetaan ryhmää, johon asiakas on ostanut paikan. Sopimus tiettyyn ryhmään osallistumisesta on sitova ja oikeuttaa Yhdessä Ovesta Ulos Oy:n varaamaan ryhmästä paikan asiakkaalle. Jos asiakas peruuttaa ryhmään osallistumisen ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista tai sen jälkeen, Yhdessä Ovesta Ulos Oy ei ole velvollinen palauttamaan osallistumismaksua tai edes osaa siitä. Laki verkkokaupan erityisistä peruutusehdoista ei koske ajallisesti määrättyjä palveluita, kuten esim. harrastuskursseja. 

 1. Ryhmään osallistumisen peruutusehdot:

Määräaikaisille ryhmäkursseille ilmoittautuminen ostamalla kurssi sivuston ilmoittautumislomakkeen tai sähköpostitse on sitova. Yhdessä Ovesta Ulos Oy on oikeutettu peruuttamaan ryhmäkurssi liian pienen osallistujamäärän takia tai jos kurssin opettaja sairastuu eikä hänelle voida järjestää sijaista. Mikäli Yhdessä Ovesta Ulos Oy peruuttaa kurssin, asiakkaalle palautetaan maksettu kurssimaksu kokonaisuudessaan tai siinä laajuudessaan, kuin kurssi peruuntuu. Asiakkaalla on myös oikeus luovuttaa maksamansa paikka ryhmässä toiselle henkilölle mikäli tästä toimitetaan kirjallisesti tieto ja uuden osallistujan tiedot (Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä lenkeillä käytettävä kutsumanimi) viimeistään 5 päivää ennen ryhmän alkamista Yhdessä Ovesta Ulos Oy:lle osoitteeseen info@yhdessaovestaulos.fi. 

 1. Ryhmien järjestäminen:

Yhdessä Ovesta Ulos Oy pidättää oikeuden tarvittaessa korvata ryhmän vakituinen vetäjä sijaisvetäjällä.

 1. Kurssimaksujen siirtäminen:

Kurssimaksuja ei voi siirtää ryhmäkurssien välillä, paitsi lääkärintodistuksella osoitettavasta pakottavasta syystä. Esim. jos asiakas sairastuu vakavasti kesken ryhmäkurssin, hyvitämme kesken jääneen kurssin mahdollisuudella osallistua vastaavalle kurssille myöhemmin tai hyvittämällä kesken jääneen kurssin siitä arvostaan, mitä kesken jäänyttä kurssia on jäänyt käyttämättä poislukien tuulisuojista ja niiden toimittamisesta aiheutuneet kulut (10e). Mikäli uutta vastaavaa ryhmäkurssia ei lähiaikoina järjestetä, hyvitämme kesken jääneen kurssin siitä arvostaan, mitä kesken jäänyttä kurssia on jäänyt käyttämättä poislukien tuulisuojista ja niiden toimittamisesta aiheutuneet kulut (10e). Käyttämättä jäänyttä ryhmän kokoontumiskertaa eli etälenkkiä ei voi korvata mitenkään.

5.  Tyytyväisyystakuu:

Yhdessä Ovesta Ulos palvelun ollessa uusi ja käyttäjille vielä tuntematon, Yhdessä Ovesta Ulos tarjoaa osallistujille tyytyväisyystakuun. Mikäli olet osallistunut lenkeille, mutta pettynyt kokonaisuuteen, ilmoita siitä meille kirjallisesti viikon sisällä ryhmän loppumisesta, niin palautamme sinulle ryhmäosallistumisen hinnan, josta vähennetty tuulisuojan hinta toimituskuluineen (10€).

6. Sopimusehtojen muuttaminen:

Pidämme oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilmoittamalla siitä nettisivuillamme osoitteessa www.yhdessaovestaulos.fi.

7. Vastuut:
A) Palveluntarjoaja

Yhdessä Ovesta Ulos Oy ei ota vastuuta etälenkkien aikana tapahtuneista henkilövahingoista ja aineellisista vahingoista, jotka koskevat asiakkaita tai heidän henkilökohtaista omaisuuttaan. Yhdessä Ovesta Ulos Oy ei ole vakuuttanut asiakkaitaan, vaan jokainen asiakas vastaa omista vakuutuksiin liittyvistä asioista ja lenkkien aikana tapahtuvista mahdollisista vahingoista.  

B) Palvelun tilaaja eli asiakas
Yhdessä Ovesta Ulos Oy:n järjestämiin ryhmiin osallistuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan seuraavia ehtoja:

Yhdessä Ovesta Ulos Oy:n ryhmiin osallistuessaan asiakkaan tulee toimia huomaavaisesti muita ryhmäläisiä ja vetäjiä kohtaa ja noudattaa ryhmään osallistumiselle asetettuja sääntöjä. Mikäli asiakas rikkoo näitä sääntöjä, Yhdessä Ovesta Ulos Oy:llä on oikeus mitätöidä asiakkaan ryhmään osallistuminen ja asettaa asiakkaalle joko määräaikainen tai pysyvä palveluiden osto- ja käyttökielto, mikäli asiakas jatkaa väärin toimimista vielä suullisen tai kirjallisen varoituksen jälkeenkin. Ryhmien vetäjillä on oikeus ja velvollisuus antaa tällaiset varoitukset, mikäli ryhmään osallistumiselle asetettuja sääntöjä rikotaan.

8. Ryhmään osallistumisen säännöt:

  • Yhdessä Ovesta Ulos Oy:n järjestämissä ryhmissä pääroolissa ovat asiakkaat. Tavoitteena on tehdä ryhmistä avoin, luotettava ja kannustava ympäristö keskustelulle, oppimiselle ja vertaistuelle. Sana on vapaa, mutta keskustelua rajoittavat yleiset käyttäytymissäännöt ja palveluntarjoajan Yhdessä Ovesta Ulos Oy:n periaatteet.
  • Yhdessä Ovesta Ulos Oy ei ole vastuussa ryhmissä puhutuista asioista, vaan jokainen asiakas vastaa omista puheistaan.
  • Vetäjien keskusteluissa esittämät mielipiteet ovat yksittäisten vetäjien eivätkä siis Yhdessä Ovesta Ulos palvelun virallisia kantoja.
  • Riiteleminen ja tahallinen provosointi on kiellettyä. Kunnioita kanssakeskustelijoitasi ja pidä keskustelu asiallisena ja rakentavana.
  • Asiaton ja loukkaava puhe on kiellettyä. Samoin nimittely, haukkuminen ja uhkailu sekä rotuun, sukupuoleen, uskontoon ja seksuaaliseen suuntautumiseen liittyvä loukkaava kommentointi. Tällaisen tapahduttua Yhdessä Ovesta Ulos Oy:llä on oikeus keskeyttää kyseisen rikkojan osallistuminen ryhmään välittömästi.
  • Kiellettyä on asiattomat kommentit ja alatyyli. Voit arvostella toisen osallistujan esittämiä asioita, mutta vältä arvostelemasta kenenkään persoonaa. Seksistiset ja väkivaltaiset puheet ovat kiellettyjä.
  • Kunnioita muiden yksityisyyttä. Yksityiselämään kuuluvia, asianomaiselle tai hänen lähiomaisilleen haitallisia tietoja ei saa levitellä. Älä levitä ryhmän kokoontumisissa kuulemisiasi asioita. Älä myöskään levitä tietoa muista ryhmään osallistuvista.

 

Palveluehdot