LUONTAISET TAIPUMUKSET

Alkavat ryhmät

kesä
9
Luontaiset taipumukseni kesäkuu 1
16:00
Tiistaisin viikoilla 24-27 yhteensä 4 kertaa.
kesä
9
Erilaisuus voimavaraksi kesäkuu 1
18:00
Tiistaisin viikoilla 24-27 yhteensä 4 kertaa.
heinä
7
Luontaiset taipumukseni heinäkuu 1
16:00
Tiistaisin viikoilla 28-31 yhteensä 4 kertaa.
heinä
7
Erilaisuus voimavaraksi heinäkuu 1
18:00
Tiistaisin viikoilla 28-31 yhteensä 4 kertaa.

Luontaiset taipumukset ovat automaattisia reagointimallejamme, joita emme kaikkia edes tiedosta. Tiedostamme esimerkiksi, että kumpaa kättä käytämme kirjoittaessamme, mutta harvempi meistä tiedostaa, miten ristii kädet. Saati, että tietäisi miten luontaisesti ajattelee. Kun ihmistä autetaan tunnistamaan hänen omat luontaiset taipumuksensa, syntyy usein isojakin oivalluksia. Ihmiset oppivat näkemään paremmin omat vahvuutensa sekä ymmärtämään muiden erilaisuutta.

Luontaiset taipumukseni -valmennus johdattaa sinut luontaisten taipumusten maailmaan ja tunnistamaan ja hyödyntämään omia luontaisia vahvuuksiasi. Tämän lenkkiryhmän osallistumismaksuun  sisältyy valmennuksen  aluksi tehtävä ajattelutyylianalyysi sekä sen tulokset kirjallisena.

Erilaisuus voimavaraksi -valmennus on jatkoa Luontaiset taipumukseni -valmennukselle. Siinä mennään syvemmälle erilaisiin ajattelutyyleihin ja opitaan näkemään erilaisten ajattelutyylien vahvuuksia ja sekä kehityskohteita. Tämä valmennus antaa avaimet parempaan vuorovaikutukseen ja auttaa tekemään erilaisuudesta ristiriitojen lisääjän sijaan ryhmän vahvuuden ja voimavaran. 

Tutustu aiheeseen lisää valmennuksen vetäjän sivulla tai LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -sivustolla

Tukea työuupumukseen