Image

Valitse innostavin etälenkki ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu halutun ryhmän sivulla olevalla lomakkeella. Ilmoittauduttuasi perinteinen posti tuo sinulle tuulisuojan ja sähköpostitse saat laskun osallistumismaksusta sekä tarkat ohjeet, jotka löydät myös täältä.

Lenkkiryhmät on jaettu kolmeen eri osioon sisältönsä mukaan ja osiot tunnistat näistä väreistä:

Sosiaalinen liikkuminen
Mielen ja kehon kuntoilu
Yhteiset kokemukset
Sosiaalinen liikkuminen

ENERGISOIVA AAMULENKKI

 

Uuden päivän starttaaminen pienellä reippailulla tekee todella hyvää. Puolen tunnin happihyppely herättää aamu-unisimmankin ja antaa uskomattomasti energiaa alkavaan päivään. Joka lenkkiin kuuluu myös muutama kehoa vetreyttävä jumppaliike. Keskustelun aiheet haetaan osallistujien omien kuulumisten lisäksi tuoreista uutisista.

Jos et saa itseäsi yksin aamulla lenkille, niin tehdään se yhdessä!

 

Sosiaalinen liikkuminen

PALAUTTAVA PUOLITUNTINEN

 

Työpäivän aikainen palautuminen on yhtä tärkeää ja arvokasta kuin työajan ulkopuolella tapahtuva. Palauttavat puolituntiset auttavat tehokkaasti palautumaan työpäivän keskellä. Niiden aikana saat haukattua raikasta ilmaa, keho saa liikettä ja keskustelut vievät ajatuksesi pois  työasioista. 

 

Sosiaalinen liikkuminen

YHDESSÄ OVESTA ULOS

 

Yhdessä Ovesta Ulos -lenkit ovat iloisia yhdessä liikkumiseen hetkiä kaiken maailman asioista keskustellen ja tarinoita, kokemuksia, iloja ja suruja jakaen.

Harrastatko liikuntaa mielummin yhdessä kuin yksin? Jos, niin nämä ryhmät ovat sinua varten. Tai jos kaipaat kannustajaa saadaksesi itsesi lenkille, niin liity seuraamme.

 

Mielen ja kehon kuntoilu

METSÄMIELELLÄ

 

Metsämielellä -lenkeillä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia luonnon ja ympäristön tuomista hyvinvointivaikutuksista ihmiseen. Luonnon hoitavat ja elvyttävät vaikutukset kehon ja mielen hyväksi koetaan käytännössä Metsämieli -menetelmään pohjautuvien mielentaitoharjoitteiden avulla. Harjoitteet lisäävät itsetuntemusta ja hyvinvointitaitoja ja ovat helppoja toteuttaa.

Metsämielellä -lenkkeihin osallistumiseen ei vaadita metsäympäristöä, vaan lenkin voi tehdä itselle sopivalla tyylillä kaikenlaisissa viherympäristöissä. Lenkin kohteeksi käyvät niin puistot, puutarhat, kaupunkien virkistys- ja ulkoilureitit kuin luonto- ja metsäpolutkin. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan rauhallisen ympäristön vilkkaasti liikennöidyn kadunpätkän sijaan.

Avataan aistit arkiympäristöllemme ja antoisalle keskustelulle. 

 

Mielen ja kehon kuntoilu

SAKSAA KÄVELLEN

 

Saksaa kävellen -ryhmät tekevät kieltenoopiskelusta vauhdikasta ja vetreää. Kun uutta asiaa opiskellessa liikkuu samalla, niin oppiminen tapahtuu monellla ihmisellä sujuvammin. Näillä kielikursseilla kielioppikaan ei ole kuivaa, vaan solahtaa mieleen askelten tahdissa. Tule kokeilemaan kuntoilun ja uuden taidon opettelun yhdistämistä. Valitse taitoihisi sopivin erilaisista saksan kielen ryhmistämme. 

 

Mielen ja kehon kuntoilu

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennukset

 

LUONTAISET TAIPUMUKSET™  -valmennukset pohjautuvat samannimiseen menetelmään, joka tunnistaa luontaisen ajattelutyylimme. Ajattelutyyli kertoo, minkä tyylisiin asioihin mielenkiintomme luontaisesti suuntautuu ja minkä tyylisiä kriteereitä me suosimme päätöksiä tehdessämme. 

Yhdessä Ovesta Ulos -lenkkiryhmissä on tarjolla kaksi erilaista LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennusta. 

Luontaiset taipumukseni -valmennus johdattaa sinut luontaisten taipumusten maailmaan ja tunnistamaan ja hyödyntämään omia luontaisia vahvuuksiasi. Tähän kurssiin sisältyy kurssin aluksi tehtävä ajattelutyylianalyysi sekä sen tulokset kirjallisena.

Erilaisuus voimavaraksi -valmennus on jatkoa Luontaiset taipumukseni -valmennukselle. Siinä mennään syvemmälle erilaisiin ajattelutyyleihin ja opitaan näkemään erilaisten ajattelutyylien vahvuuksia ja sekä kehityskohteita. Tämä kurssi antaa avaimet parempaan vuorovaikutukseen ja auttaa tekemään erilaisuudesta ristiriitojen lisääjän sijaan ryhmän vahvuuden ja voimavaran. 

 

TUKEA TYÖUUPUMUKSEEN

 

Tukea työuupumukseen -lenkit tarjoavat  vertaistuen kautta voimavaroja selvitä työuupumuksesta. Ryhmässä pääset keskustelemaan anonyymisti itseäsi painavista asioista ja vaihtamaan ajatuksia samassa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmän vetäjänä toimii Työuupumus.net -sivuston sekä Tukea työuupumukseen facebook -sivun perustaja ja ylläpitäjä, joka on työuupumuksen kokemusasiantuntija, mutta jo onnistunut siitä elpymään. Vetäjä tuo ryhmään myös erilaisia harjoitteita osallistujien toipumista tukemaan.

 

YRITTÄJIEN RYHMÄT

 

Nämä lenkit kokoavat yrittäjiä yhteen huolehtimaan yrityksensä tärkeimmästä resurssista eli yrittäjästä itsestään. 

 

Image