Henkilöasiakkaiden etälenkki ryhmät

Valitse innostavin etälenkki ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu halutun ryhmän sivulla olevalla lomakkeella. Ilmoittauduttuasi perinteinen posti tuo sinulle tuulisuojan ja sähköpostitse saat laskun osallistumismaksusta sekä tarkat ohjeet, jotka löydät myös täältä.

Etälenkki ryhmät on jaettu kolmeen eri osioon sisältönsä mukaan ja osiot tunnistat näistä väreistä:

Sosiaalinen liikkuminen
Mielen ja kehon kuntoilu
Yhteiset kokemukset
Sosiaalinen liikkuminen

YHDESSÄ OVESTA ULOS

 

Yhdessä Ovesta Ulos -lenkit ovat iloisia yhdessä liikkumiseen hetkiä kaiken maailman asioista keskustellen ja tarinoita, kokemuksia, iloja ja suruja jakaen.

Harrastatko liikuntaa mielummin yhdessä kuin yksin? Jos, niin nämä ryhmät ovat sinua varten. Tai jos kaipaat kannustajaa saadaksesi itsesi lenkille, niin liity seuraamme.

 

Mielen ja kehon kuntoilu

HYVINVOINTIA LUONNOSTA

 

Hyvinvointia luonnosta -lenkeillä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia luonnon ja ympäristön tuomista hyvinvointivaikutuksista ihmiseen. Luonnon hoitavat ja elvyttävät vaikutukset kehon ja mielen hyväksi koetaan käytännössä mielentaitoharjoitteiden avulla, jotka lisäävät itsetuntemusta ja hyvinvointitaitoja ja ovat helppoja toteuttaa.

Hyvinvointia luonnosta -lenkkeihin osallistumiseen ei vaadita metsäympäristöä, vaan lenkin voi tehdä itselle sopivalla tyylillä kaikenlaisissa viherympäristöissä. Lenkin kohteeksi käyvät niin puistot, puutarhat, kaupunkien virkistys- ja ulkoilureitit kuin luonto- ja metsäpolutkin. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan rauhallisen ympäristön vilkkaasti liikennöidyn kadunpätkän sijaan.

Avataan aistit arkiympäristöllemme ja antoisalle keskustelulle. 

 

Mielen ja kehon kuntoilu

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennukset

 

LUONTAISET TAIPUMUKSET™  -valmennukset pohjautuvat samannimiseen menetelmään, joka tunnistaa luontaisen ajattelutyylimme. Ajattelutyyli kertoo, minkä tyylisiin asioihin mielenkiintomme luontaisesti suuntautuu ja minkä tyylisiä kriteereitä me suosimme päätöksiä tehdessämme. 

Yhdessä Ovesta Ulos -lenkkiryhmissä on tarjolla kaksi erilaista LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennusta. 

Luontaiset taipumukseni -valmennus johdattaa sinut luontaisten taipumusten maailmaan ja tunnistamaan ja hyödyntämään omia luontaisia vahvuuksiasi. Tähän kurssiin sisältyy kurssin aluksi tehtävä ajattelutyylianalyysi sekä sen tulokset kirjallisena.

Erilaisuus voimavaraksi -valmennus on jatkoa Luontaiset taipumukseni -valmennukselle. Siinä mennään syvemmälle erilaisiin ajattelutyyleihin ja opitaan näkemään erilaisten ajattelutyylien vahvuuksia ja sekä kehityskohteita. Tämä kurssi antaa avaimet parempaan vuorovaikutukseen ja auttaa tekemään erilaisuudesta ristiriitojen lisääjän sijaan ryhmän vahvuuden ja voimavaran. 

 

TUKEA TYÖUUPUMUKSEEN

 

Tukea työuupumukseen -lenkit tarjoavat  vertaistuen kautta voimavaroja selvitä työuupumuksesta. Ryhmässä pääset keskustelemaan anonyymisti itseäsi painavista asioista ja vaihtamaan ajatuksia samassa tilanteessa olevien kanssa. Vetäjä tuo ryhmään myös erilaisia harjoitteita osallistujien toipumista tukemaan.

 

YRITTÄJIEN RYHMÄT

 

Nämä lenkit kokoavat yrittäjiä yhteen huolehtimaan yrityksensä tärkeimmästä resurssista eli yrittäjästä itsestään. 

 

Henkilöasiakkaiden etälenkki ryhmät