ENGLANTIA KÄVELLEN

Englantia kävellen -ryhmät tekevät kieltenopiskelusta vauhdikasta ja vetreää. Kun uutta asiaa opiskellessa liikkuu samalla, niin oppiminen tapahtuu monellla ihmisellä sujuvammin. Tule kokeilemaan kuntoilun ja uuden taidon opettelun yhdistämistä. Valitse itsellesi sopivin erilaisista englannin keskustelukursseistamme. 

Kielten opiskelu YOU:n kieliryhmissä tarjoaa mahdollisuuden opiskella pienryhmissä, mutta ilman jännitystä, jota muiden edessä esiintyminen saattaa monelle meistä aiheuttaa. YOU:n lenkeillä ryhmän jäsenet ovat vetäjään ja muihin ryhmän jäseniin ryhmäpuhelun kautta yhteyksissä  ja mukana voi  olla halutessaan vaikka anonyyminä. 

Tukea työuupumukseen

Valitse alapuolelta itsellesi  sopivin ryhmä. Klikkaamalla ryhmän nimeä pääset ryhmän tarkempiin tietoihin ja ilmoittautumislomakkeelle. Huomaathan, että kaikki ryhmämme kokoontuvat vähintään 4 kertaa. 

Englantia kävellen -ryhmät

Englannin keskusteluryhmä

Haluaisitko keskustella sujuvammin englanniksi? Tällä kurssilla harjoitellaan small-talkia ja fraaseja arkeen, työelämään, harrastuksiin ja kulttuuriin littyvien aiheiden parissa. Oliko se "concentrate on" vai "to"? Kuinka kertoa matkahaaveista tai harrastuksessa onnistumisesta englanniksi? Kurssin opettaja antaa ehdotuksia sanavaraston ehtyessä, mutta pääasia tällä kurssilla on muistella ja vaivata päätä matalalla kynnyksellä.

 

huhti
6
Englantia kävellen huhtikuu 2
17:45
Maanantaisin ja keskiviikkoisin viikoilla 15-18 yhteensä 8 kertaa
huhti
6
Englantia kävellen huhti-toukokuu 2
18:45
Maanantaisin viikoilla 15-22 yhteensä 8 kertaa
huhti
9
Englantia kävellen huhti-toukokuu 1
15:00
Torstaisin viikoilla 15-22 yhteensä 8 kertaa
huhti
9
Englantia kävellen huhtikuu 1
16:00
Torstaisin viikoilla 15-18 yhteensä 4 kertaa
touko
4
Englantia kävellen toukokuu 2
16:00
Maanantaisin ja keskiviikkoisin viikoilla 19-22 yhteensä 8 kertaa
touko
7
Englantia kävellen toukokuu 1
16:00
Torstaisin viikoilla 19-22 yhteensä 4 kertaa
Image