YOU:n Anne

Annelle metsä tarkoittaa turvallista syliä ja lohtua. Sinne voi paeta murheita, se pysäyttää, antaa voimaa ja virkistää. Kuuset ovat ystäviä, männyn tuoksu helteisenä kesäpäivänä huumaa, sammal tuntuu lohduttavan pehmeältä ihon alla. Tuulen humina kuusten latvoissa kiinnittää ajatukset tähän hetkeen. Metsä on voimavara, joka tuntuu hyvältä niin kehossa kuin mielessä.

Metsän lisäksi voimaa antaa kaupunkiluonto. Se tarjoaa pysähtymishetken kaupungin hektisessä ympäristössä. Jo viisi minuuuttia puistossa antaa mahdollisuuden pysähtyä ja hengittää syvään. Annelle metsän merkitys kirkastui Berliinin vuosina. Kajaanista kotoisin olevalle naiselle metsien puuttuminen teki hyvinvointiin ison loven. Suurkaupungissa eläminen oli hyvin mielenkiintoista, mutta tuttu tuulen humina havupuissa puuttui. Nykyään Anne elää Oulussa, missä luonto on onneksi taas läsnä. Muutto Ouluun loppuvuodesta 2018 toi saksan opettajalle kaivatun luontoyhteyden takaisin.  

Kielikävelyt tuovat aivan uudenlaista puhtia, kun Anne saa yhdistää kaksi lempiasiaansa – kielet ja metsän! Kun luonnossa liikkumiseen voi vielä yhdistää muiden ihmisten kanssa asioiden ja ideoiden jakamisen ja uuden opiskelun, mikäs sen parempaa! Liikunta edistää oppimista ja liikkumalla tulee samalla pidettyä huolta itsestä ja kehosta.

Annen vetämät ryhmät:

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumat.
Tukea työuupumukseen