YOUlaiset

YOUlaiset on tuore yhteisö, jonka jäseniä ovat kaikki Yhdessä Ovesta Ulos -etälenkkeilyryhmissä liikkuvat ihmiset. Heitä yhdistää halu liikkua yhdessä muiden kanssa ja kohdata erilaisia ihmisiä.  

Moni YOUlainen tunnistaa itsessään sosiaalisen liikkujan eli että kokee mukavammaksi liikkua yhdessä kuin yksin. Osa taas on YOU:n ryhmissä oppiakseen uusia mielenkiintoisia asioita tai päästäkseen keskustelemaan yhteisistä kokemuksista samankaltaisissa elämäntilanteissa olevien vertaisten kesken. 

YOUlaisten yhteisössä arvostetaan yhdessäoloa yhdessä tekemistä sekä erilaisia näkökulmia asioihin. Siinä on arvokasta erilaisten ihmisten aidot kohtaamiset tasavertaisina, ryhmän voima ja tuki, ulkoisten asioiden merkitsemättömyys sekä hyvinvoinnin kokonaisvaltainen tukeminen. 

Image

YOU:n hahmojen tarinoita

Löydätkö näistä jotain itsellesi tuttua?

YOU:n hahmojen tarinoita

Löydätkö näistä jotain itsellesi tuttua?

YOU:n vetäjät

kutsuvat sinut mukaan!

YOU:n VETÄJÄT

kutsuvat sinut mukaan!

YOU:n Katariina ja Annika

Katariina Sampinen ja Annika Pöyhtäri halusivat tehdä lenkkeilystä iloista ja yhteisöllistä ja perustivat Yhdessä Ovesta Ulos -lenkkeilyryhmät. Pienryhmissä yhdessä  lenkkeily sisältää  liikunnan lisäksi paljon muitakin hyviä asioita, kuten sosiaalisia kontakteja ja yhteisöllisyyttä, mielen hyvinvointia tukevia elementtejä ja harjoitteita, palautumista ja se auttaa tuomaan elämään myös säännöllisyyttä. Etälenkkeily on siis hyvin kokonaisvaltaisesti hyvinvointia lisäävä harrastus. 

Annikan ja Katariinan lisäksi YOU:n vetäjiin kuuluu tässä kohtaa Anne Erkinpalo, joka vetää ensimmäisinä YOU:n kielilenkkeinä saksan kielen ryhmiä.

Yhdessä Ovesta Ulos etsii lisää omien alojensa iloisia ja innostavia asiantuntijoita, jotka haluaisivat tarjota omaa osaamistaan YOUlaisten hyväksi vetämiensä etälenkkiryhmien kautta. Mikäli kiinnostuit, ota yhteys Katariinaan (katariina@yhdessaovestaulos.fi).

YOUlaisen

Hyvän mielen keskusteluoppi

YOUlaisen

Hyvän mielen keskusteluoppi

  1. Kunnioita ryhmäkavereitasi ja ole ajoissa puhelimen tavoitettavissa ja valmiina lenkille. 
  2. Pyri olemaan pidetty keskustelukumppani. Muista, että taitava keskustelija osaa kuunnella. Anna tilaa siis myös muiden ajatuksille. 
  3. Kunnioita ryhmäkavereitasi ja heidän näkemyksiään asioista, vaikka ne eroaisivat suuresti omistasi. 
  4. Vältä päälle puhumista. Tämä on erityisen tärkeää Yhdessä ovesta ulos palvelussa, jossa emme näe toisiamme. 
  5. Yhdessä ovesta ulos -keskusteluissa on sananvapaus, mutta keskustelun tulee säilyä asiallisena ja keskustelukumppaneita arvostavana. 
  6. Ryhmän vetäjällä on oikeus antaa varoitus keskustelijalle, joka toimii näitä sääntöjä vastaan. Mikäli varoituksesta huolimatta osallistuja jatkaa sääntöjen vastaista toimintaa, ryhmän vetäjällä on oikeus poistaa tämä ryhmästä väliaikaisesti tai lopullisesti. Palvelun tarjoaja ei tällaisessa tapauksessa ole velvollinen palauttamaan maksua toteutumatta jäävistä yhteislenkeistä. 
  7. Muista vielä, että luotettavuus sekä huumorintaju ovat tärkeitä kykyjä keskustelijalle. Ole rehellinen oma itsesi ja osaa nauraa myös itsellesi. 

Valitse itsellesi sopivin ryhmä ja liity meihin YOUlaisiin!

Image
Image